City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, a convocat Comandamentul de iarnă la sediul Primăriei Sectorului 5, la care au participat reprezentanți ai tuturor serviciilor și companiilor cu atribuții.

„ Am convocat acest comandament pentru a evalua intervențiile ehipelor aflate în teren noaptea trecută, dar și pentru a ne pregăti pentru zilele următoare, având în vedere avertizările meteorologilor. Peste 40 de utilaje (pluguri și sărărițe) au acționat pe drumurile principale și străzile adiacente din Sectorul 5. Același număr de utilaje rămân în teren, în 6 puncte fixe, de unde se pleacă pe straseu. Totodată, de la primele ore ale dimineții, 125 lucrători ai Societății Salubrizare Sector 5 S.A. au degajat trotuarele, căile de acces și stațiile STB. În intervențiile de până acum s-au folosit peste 350 de tone de material antiderapant.

Din cauza zăpezii și a vântului puternic, am intervenit la 16 adrese, unde cetățenii au semnalat arbori căzuți. Colegii noștri au degajat carosabilul și căile de acces în cel mai scurt timp”, a spus city managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă.

Pentru iarna 2022 – 2023, Primăria Sectorului 5 are pregătite 54 de utilaje de ultimă generație (39 de utilaje cu plug, dintre care 27 dispun și de sărăriță, utilaj folosit la împrăștierea materialului antiderapant).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *