Cristian Popescu Piedone, Nelson Mandela în lupta pentru București: „plecăm la luptă cu mâinile curate!”

Ultimele sondaje răstoarnă clasamentul candidaților care se luptă pentru fotoliul de Primar General în București. În cursă sunt Cristian Popescu Piedone, Nicușor Dan, Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Primul sondaj de după începerea campaniei electorale schimbă clasamentul. Dacă până săptămâna trecută opinia generală era că Piedone și Nicușor se vor duela pentru fotoliul de primar, acum situația s-a schimbat.

Aparent, bătălia finală va fi dată de Piedone cu Sebastian Burduja.  Cu toate acestea, Piedone nu îl consideră pe Burduja un adversar, ci mai degrabă ca pe un contracandidat care a adus în fața bucureștenilor un proiect real.

”Se pare că singurele proiecte, atât contractul meu cât și proiectul domnului Burduja, se intersectează pe cel puțin 3-4 puncte. N-am văzut alți candidați, și nu vorbim de actualul primar general, care a prezentat, în 2020, 22 de puncte nerealizând niciunul” a declarat Piedone.

El a mai spus și faptul că pentru a guverna Bucureștiul,  prima sa opțiune este o alianță cu PNL după alegeri.

Piedone, care a mai fost Primar la Sectoru 4, a câștigat alegerile pentru funția de Primar al Sectorului 5 în urmă cu patru ani împotriva tuturor previziunilor.

”Se pare că singurele proiecte, atât contractul meu cât și proiectul domnului Burduja, se intersectează pe cel puțin 3-4 puncte. N-am văzut alți candidați, și nu vorbim de actualul primar general, care a prezentat, în 2020, 22 de puncte nerealizând niciunul. ” a declarat Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *