Refacerea coaliției se poate face în scurt timp, crede Ludovic Orban, dacă el va fi cel care conduce negocierile. Sau dacă va ajunge din nou la guvernare, spune liderul liberal, fost prim-ministru

Singura soluție pentru România este refacerea coaliției de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR. Orban a subliniat că el are capacitatea de a face acest lucru. „Dacă va fi necesar, sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul”, a spus liderul PNL.

Cât despre competiția din PNL, Ludovic Orban a afirmat că liberalii vor trebui să aleagă nu între doi candidaţi, ci între „o variantă evident bună şi o variantă evident rea pentru PNL” relatează B1TV.

Ludovic Orban se declară pregătit pentru un nou mandat de președinte PNL și pentru funcția de premier

Soluţia pe care o susţin e singura viabilă şi onorabilă pentru România, ea nu poate fi decât refacerea coaliţiei. Am capacitatea de a reface această coaliţie de guvernare într-un timp foarte scurt şi, după refacerea coaliţiei, să negociem investirea unui guvern responsabil.

Vă spun foarte limpede, nu fug de răspundere! Dacă va fi necesar, sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Focșani.

Nu e vorba de a alege între Ludovic Orban şi Florin Cîţu, este vorba de a alege între a fi şi a nu fi. Dacă părea, în urmă cu două luni, o alegere între două variante, nu la fel de bune, dar una bună şi una mai puţin bună, din păcate acum este o alegere între o variantă evident bună şi o variantă evident rea pentru PNL”.

Pe 25 septembrie trebuie să punem punct bătăii de joc a unor oameni care mulţi dintre ei nu au împreună vechimea pe care o am eu sau alți colegi în PNL şi care au venit să facă legea în PNL, călcând în picioare legea noastră după care funcţionăm. Nu trebuie să îi lăsăm, dragii mei! Pentru că, dacă îi lăsăm, munca noastră a fost în zadar”, a mai declarat Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *