Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a refuzat miercuri să comenteze atacurile partenerilor de coaliție de la PSD la adresa sa, și spune că se fac „speculații” pe tema unei eventuale remanieri.

„E prea mult să faceți speculații pe această temă. Nu mie trebuie să îmi puneți această întrebare (n.red. referitor la remanierea sa). Nu îmi este teamă decât de dumnezeu. Eu îmi fac treaba pentru că avem o iarnă complicată și trebuie să treacă țara și oamenii prin această iarnă complicată și îmi voi face treaba în continuare”, a declarat ministrul Energiei, potrivit Digi 24. În ultima perioadă, liderii social democrați l-au atacat pe ministrul Energiei. În frunte cu Marcel Ciolacu, aceștia i-au reproșat ministrului problemele din energie.

Marți, în coaliție au apărut din nou tensiuni după ce Virgil Popescu a fost acuzat de PSD că nu se implică în rezolvarea situației din energie. Într-un mesaj preluat pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat, deputatul PSD Mihai Weber l-a acuzat de „incompetență” pe Popescu.

În replică, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că liberalii lucrează alături de PSD la o soluție pentru situația din energie și că și deciziile de până acum în acest domeniu au fost luate tot împreună cu social-democrații. Întrebat dacă Virgil Popescu ar putea fi remaniat, Stroe a răspuns: „Este un atribut al premierului, decizia aparține coaliției. Propunerile le va face premierul. Popescu este suținut de PNL, este unul dintre cei mai importanți oameni în această ecuație a rezolvării problemei din zona energiei”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *