Robert Negoiță candidează independent

Actualul edil din Sectorul 3, Robert Negoiță candidează independent la viitoarele alegeri. El a spus că există o probabilitate foarte mare de a concura fără susținerea unui partid la viitoarele alegeri.

Întrebat dacă o să candideze pentru un nou mandat Negoiță a fost tranșant: „Cred că da, la Primăria sector 3. (…) Probabilitatea foarte mare e să candidez ca independent” s spus Negoiță.

El a mai spus că a a plecat de multe ori de la ședințele de partid cu lehamite. Negoiță a declarată că uneori a simțit scârbă pentru ce se petrece la PSD și a plecat „cerându-mi scuze în acelaşi timp pentru milioanele de oameni care au crezut în acest partid ca şi mine şi care au votat pentru acest partid cu speranţă”. a explicat Robert Negoiță candidează independent.

În opinia sa, PSD este „condamnat la dispariţie” dacă nu scapă de „paraziţii” din interiorul său, mulţi dintre ei aflaţi la cel mai înalt nivel.

„Când am semnat acea scrisoare prin care am cerut ca Liviu Dragnea să plece. Marcel Ciolacu a semnat în primii zece. Nu doar că a semnat, dar nu a făcut ca domnul Fifor, după ce a semnat şi să vadă că lucrurile ies altfel decât s-ar fi aşteptat, să spună că nu a semnat dumnealui. Am fost totuşi o mână de oameni. Care am avut tăria de caracter să arătăm că suntem decişi într-o anumită direcţie.” A adăugat Negoiță

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *