Robert Negoiță vrea să preia distribuția căldurii și a apei calde în sectorul 3
Robert Negoiță vrea să preia distribuția căldurii și a apei calde în sectorul 3

Robert Negoiță vrea să preia distribuția căldurii și a apei calde în sectorul 3, de la Primăria Capitalei, explicând că primarul general Nicușor Dan a gestionat foarte prost situația termoficării din Capitală.

„Bilanțul total al Cet-ului e sub 30%, adică din 10 lei pe care noi îi plătim pentru gaz, 7 lei se duc pe coș și chiar mai bine. Doar 3 lei rămân la noi în ogradă, că ăsta e randamentul. (…)

E doar o parte a dezastrului. A doua parte a dezastrului e că și ce iese pe țeavă de la CET ajunge într-o rețea distrusă, negestionată, într-un sistem care e gestionat, girat de oameni care nu înțeleg nimic. (…)

Sunt zeci de kilometri de țeavă magistrală prin câmp care nu alimentează pe nimeni, dar e funcțională și vine (Nicușor Dan) să ne facă bilanțul la televizor. Dar aveți impresia că Primarul General are o vagă idee de ce sistem gestionează și cum ar trebui să-și optimizeze sistemul? Nu are!”, a declarat Robert Negoiță, marți seară, într-o emisiune B1TV.

Robert Negoiță a mai spus că nu este interesat de o candidatură la Primăria Capitalei, pentru că nu vrea să o înfrunte pe Gabriela Firea, în fața căreia „nu are nicio șansă”.

„Nu, nu am nicio șansă și nici nu mă interesează, și am spus-o de atâtea ori. Dna Firea e și președinta PSD București, dânsa semnează candidaturile. Nu pot să concurez cu așa ceva. Adică să-ți propui așa ceva e nerealist”. (…)

„Am spus-o de fiecare dată și de mai bine de zece ani răspund la aceeași întrebare în același fel: ideea nu e să merg eu la Primăria Generală, ci să treacă mai multe atribuții de la Primăria Generală la primăriile de sector, ca de exemplu termia. Îmi doresc din suflet ca termia să treacă, poate nu în toate sectoarele, dar îmi doresc ca în Sectorul 3 termia să treacă la Primăria Sectorului.

Tot ce-i făcut foarte prost costă foarte mult și chiar cu bani mulți e prost. De asta-mi doresc să treacă la primăria de sector, să arătăm că eu cred că putem s-o facem incomparabil mai bine decât PMB și cu bani mult mai puțini”, a mai spus Negoiță.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *