Sănătatea lui Putin este din nou pusă în discuție, speculații Parkinson
Sănătatea lui Putin este din nou pusă în discuție, speculații Parkinson

Sănătatea lui Putin este din nou pusă în discuție iar speculațiile că ar suferi de boala Parkinson sunt din din ce în ce mai vehemente, după ultimele imagini în care apare liderul de la Kremlin. La o întâlnire cu un oficial rus, Puțin apare extrem de încruntat și se ține cu ambele mâini de masă, cel mai probabil pentru a-și ascunde tremurul.

Imaginile au fost realizate recent în cadrul unei întâlniri de la Kremlin între președintele rus Vladimir Putin și Viktor Zolotov, directorul Gărzii Naționale Ruse.

La fel ca în alte ipostaze anterioare Vladimir Putin pare să strângă cu mâna biroul. Potrivit speculațiilor, acest gest ar putea fi modalitatea lui de a-și împiedica mâna să tremure necontrolat, pe fondul suspiciunilor că suferă de boala Parkinson timpurie. De această data a strâns masa cu mâna dreaptă, dar la un moment dat și cu stânga, transmite B1TV.

Zolotov i-a spus lui Putin că ucrainenii invadați salută forțele ruse, în ciuda estimărilor care sugerează că 75.000 de soldați ruși au fost uciși sau mutilați.

Vreau să subliniez în mod special că simțim sprijin din partea locuitorilor teritoriilor eliberate”, a spus Zolotov, sfidând rezistența ucraineană de pe frontul din Ucraina .

Se crede că Putin are încredere în Zolotov, spre deosebire de ministrul apărării Serghei Șoigu, căruia se pare că nu-i mai acordă credit

Șoigu, marginalizat de Vladimir Putin

Materiale recente din media rusă independentă au susținut că, din cauza problemelor cu care se confruntă Rusia în războiul său împotriva Ucrainei, ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, este acum marginalizat în cadrul conducerii ruse, cu comandații operaționali informându-l direct pe președintele Putin în decursul războiului”, a scris Ministerul britanic al apărării, luni, pe Twitter.

Ofițeri ruși și soldați cu experiență proprie în război probabil îl ridiculizează regulat pe Șoigu pentru ledearshipul său ineficient și depășit, deoarece înaintarea rusă a stagnat. Șoigu probabil s-a chinuit de mult să își depășească reputația din în care îi lipsește experiența militară substanțială, în condițiile în care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în sectorul construcțiilor și în Ministerul pentru Situații de Urgență”, se preciza într-un comunicat recent al Ministerul britanic al Apărării.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *