Diana Şoşoacă nu vede cu ochi buni nunta liderului AUR, George Simion. Senatoarea, care a pornit în partidul lui Simion, consideră că mireasa a greșit când și-a părăsit iubitul mai tânăr pentru a se cupla cu Simion.

Senatoarea i-a plâns de milă fetei căci, în opinia sa, ea e o fire sensibilă, dar nu va avea parte de romantismul la care visează, relatează B1TV.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos”, a spus Șoșoacă, într-un dialog cu Adriana Bahmuțeanu.

Diana Șoșoacă a mai spus că o știe pe Ilinca o fire romantică, dar nu va avea parte de romantismul pe care și-l dorește: „Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”.

Întrebată dacă, după părerea ei, Ilinca s-a căsătorit cu George Simion „din interes”, senatoarea a spus că nu vrea să facă astfel de presupuneri, dar e convinsă că „politica nu îți permite să ai viață, politica te distruge din punctul de vedere al familiei”.

Critici pentru lista legumelor

Senatoarea l-a criticat apoi pe liderul AUR că a cerut donații la nuntă, deși are un salariu de parlamentar de 10.000 de euro.

Mai mult decât atât, a apărut o listă, le cerea oamenilor de unde să ia roșii, de unde să ia ardei. Nu ți-e rușine? Chiar nu ți-e rușine? Este o mizerie, asta este țigăneală, nu știu cum să-ți explic, este mizerabil să faci așa ceva. Adică nu știi unde-s târgurile de legume să te duci să-ți cumperi legume? Nu știi că aici în Vâlcea cel puțin, mai ales acolo pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care au sere, au de toate și îți pot vinde. Trebuie să faci mizeria asta? Păi, oameni buni, ia gândiți-vă voi care v-ați căsătorit copiii, voi cu salarii modeste, de 1000 și ceva de lei- 2000 de lei, nu v-ar fi stat și vouă bine să vă dea domnul Gigi Becali două tone de brânză? Nu v-ar fi fost și vouă bine să aveți atâta ajutor, să facă atâta tam tam”, a mai spus, indignată, Diana Şoşoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *