Rugăciuni pentru ploaie a înălțat la cer ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, așa cum le-a cerut și preoților din subordine. Teodosie a făcut slujbă pentru ploaie, luni, pe un câmp din Cumpăna, după ce vineri, o oficiase în comuna Valu lui Traian.

IPS Teodosie a adus acolo și racle cu moaşte, ca să-i sprijine rugăciunile.

IPS Teodosie a anunțat că astfel de acțiuni vor continua și i-a îndemnat și pe alți preoți să facă la fel, relatează B1TV.

Campania de rugăciuni pentru ploaie a continuat astăzi în Arhiepiscopia Tomisului. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu cler și credincioși, a oficiat slujba de încetare a secetei la Cumpăna.

Pe câmp au fost aduse, în procesiune, raclele cu moaștele Sfântului Pantelimon, ale Sfinților Epictet și Astion și racla cu veșmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului, luni.

Petre Daea, despre rugăciunile pentru ploaie

Sâmbătă, Petre Daea (PSD), ministrul Agriculturii, a fost întrebat cum vede utilitatea acestor slujbe religioase.

Orice măsură pe care o înţelege mintea umană şi comportamentul individual este folosită în disperarea acesta pe care o avem în ţară şi mă îngrijorează şi pe mine şi pe fiecare dintre noi. Orice am face pentru binele ţării e binevenit”, a spus Daea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *