Rusia se află în cea mai grea situație din ultimii 30 de ani din cauza sancțiunilor occidentale, a recunoscut chiar premierul rus Mihail Mișustin. Însă, există speranță doar prin dezvoltarea proprie, a spus acesta.

Premierul Rusiei a spus însă că încercările de a izola țara de economia mondială vor eșua și că sancțiunile oferă o șansă pentru dezvoltarea de noi afaceri. Pe măsură ce tot mai multe companii străine părăsesc țara, locul lor ar putea fi luat de altele, a transmis Mihail Mișustin, citat de Reuters și preluat de Digi24.

Rusia se află în cea mai grea situație din ultimii 30 de ani după ce statele occidentale au lansat mai multe etape de sancțiuni economice pentru a încerca să forțeze Rusia să își oprească asaltul asupra Ucrainei și să își retragă trupele din țara pe care a invadat-o.

Mișustin este una dintre persoanele de seamă din Rusia care au fost sancționate acum o zi de SUA, împreună cu fiicele adulte ale lui Putin, soţia şi fiica ministrului de externe Lavrov și mai mulți membri ai Consiliului de Securitate al Rusiei, printre care și fostul preşedinte şi premier Dmitri Medvedev.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *