Sănătatea oamenilor „nu se negociază” a afirmat Nelu Tătaru
Sănătatea oamenilor „nu se negociază” a afirmat Nelu Tătaru

Sănătatea oamenilor „nu se negociază” a afirmat fostul ministru Nelu Tătaru, care figurează și pe lista propunerilor pentru noul cabinet Nicolae Ciucă. Românii au înțeles acest lucru, dar nu și unii dintre politicieni, consideră Nelu Tătaru.

Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător să te lupţi pentru o gură de aer. Pacienţii nu pot fi salvaţi cu populisme. Românii au înţeles, unii politicieni încă nu”, a scris pe contul său de Facebook, Nelu Tătaru.

Liberalul a atras de mai multe ori atenţia cu privire la faptul că România este într-o situaţie foarte grea din punct de vedere sanitar.

Nelu Tătaru a mai spus că valul patru al pandemiei „ne-a determinat să ne trezim şi să vedem realitatea dură, necontaminată de persoane cu păreri neavizate”.

46.430 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au murit în România

Pe 28 octombrie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a transmis bilanțul total al deceselor înregistrate în România, de la debutul pandemiei. Astfel, 46.430 de oameni au pierdut lupta cu COVID-19, din primăvara anului 2020 și până în prezent.

Tot atunci, la nivel național erau disponibile doar două paturi libere de ATI (în Bihor, respectiv Satu Mare), altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *