A fost scandal, miercuri, în ședința de plen a Camerei Deputaților. Protagoniștii – Dan Tănasă de la AUR și Adrian Solomon de la PSD. Ambii sunt deja cunoscuți pentru limbajul pe care-l folosesc și alte derapaje din trecut.

Scandalul ar fi pornit de la taxa de solidaritate. Cei doi s-au înjurat de mame, iar Tănasă l-a îmbrâncit pe Solomon, care a alunecat în banca pe care o ocupa în Parlament.

Potrivit Aktual 24, deputatul Dan Tanasa nu este la primul scandal violent in Parlament. In martie 2021, el l-a injurat suburban pe holul Parlamentului pe deputatul Ionut Mosteanu (USR).

„Dacă te bag in p.. mă-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe lânga George Simion, ești un zero barat! Ești un securist, puți de la o poștă a securism. Îți fac o mare favoare că te bag în seamă, esti un zero barat! Nu te înjur, ești un zero barat! N-ai făcut nimic în viața ta, nu vorbi tu de George Simion! Ești nimeni în drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, a spus Tănasă, în timp ce era filmat de jurnaliști.

Nu vă face cinste”, a fost răspunsul lui Moșteanu.

Ulterior, Dan Tănasă l-a înjurat și pe deputatul USR Silviu Dehelean.

Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Bă, dispari de aici! Îți ordon să dispari din fața mea, să faci pași. Nu mai strica aerul. Marș de aici! Îți ordon sa faci pași înainte”, a zbierat Tănasă, încurajat din spate de alți parlamentari AUR.

Dan Tanasa a fost promovat puternic in ultimii ani de Antena 3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *