Victor Ponta: „Președintele României nu-l alegem noi. Va veni în plic, în 2024

Vicepreședintele PNL, Pavel Popescu, critică, într-un mesaj publicat pe Facebook numirea lui Victor Ponta în funcția de consilier onorific al prim-ministrului Marcel Ciolacu. „Este un afront adus în primul rând partenerului nostru strategic, Statele Unite ale Americii”.

„Sper ca domnul Ciolacu să reconsidere această numire”, a declarat Pavel Popescu în direct la Digi24. „Nu este un atac la domnul Ciolacu”, a mai spus acesta. 0 seconds of 7 minutes, 3 secondsVolume 90%

„Ca vicepreședinte al unui partid de coaliție, în spiritul pragmatismului care știu că vă caracterizează, domnule premier Marcel Ciolacu, vă sfătuiesc să reconsiderați această numire care nu vă face cinste și care cu siguranță nu face cinste țării pe care, vremelnic, ați ajuns să o administrați”, își încheie Pavel Popescu mesajul. Fostul premier Victor Ponta a confirmat, sâmbătă, numirea sa în funcția de consilier onorific al lui Marcel Ciolacu, în domeniul relațiilor economice. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, el spune că este muțumit de această alegere. „Și haterii mei spun că am fost cel mai bun premier pentru zona economică”, afirmă Ponta.

„Back in business! Dacă am ocazia să fac ceva concret nu mă mulțumesc să stau pe margine bosumflat și să critic tot; dacă pot să fiu într-o echipă în care sunt apreciat nu trebuie să fiu eu Căpitan – știu să joc și în atac și în apărare; dacă și haterii mei spun că am fost cel mai bun Premier pentru zona economică de ce să nu aplic ce am învățat atunci și, în plus, ce am văzut în ultimii ani, în zona privată (unde ar trebui să lucreze măcar puțin toți cei care conduc mari instituții publice)”, a scris fostul premier pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *