Apar detalii extraordinare despre familia tânărului care s-a urcat băut la volan și a ucis doi oameni la Vama Veche. Vlad Pascu provine dintr-o familie extrem de bogată și cu un trecut spectaculos. Mihail Claudiu Pascu apare cu soția în proiecte de zeci de milioane de euro sau alături de infractori celebrii din lumea interlopă de top.

Numele lui Mihai Claudiu Pascu apare în dosarul lui Sile Cămătaru

Părinții tânărului care s-a suit la volan drogat și fără permis și a ucis două persoane la Vama Veche au avut în trecut legături cu lumea interlopă la cel mai înalt nivel.

Pascu Mihail Claudiu și Pascu Miruna apar în dosarul celebrului lider al lumii interlope Sile Cămătaru. Ei sunt menționați acolo după ce au dat bani cu camătă. Cei doi sunt martori spre deosebire de Silviu Dudiță, mult mai cunoscut publicului sub numele de Fluturică.

claudiu pascu imprumut

Părinții criminalului dădeau banila dobânzi mai mari ca Fluturică și Sile Cămătaru

„În aprilie 2003, partea vătămată Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare” se arată în motivarea în urma căreia judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins recursul lui Sile Cămătaru împotriva condamnării la 11 ani de închisoare.

În document se arată că partea vătămată a apelat la Silviu Dudiță, zis Fluturică pentru a achita împrumutul către părinții criminalului din Vama Veche. Locotenentul lui Sile Cămătaru a împrumutat partea vătămată la o dobândă mai mică decât familia Pascu. Fluturică a preluat datoria cu o dobândă de lunară de numai 4%.

De altfel, Fluturică și soții Pascu s-au întâlnit la notar pentru a semna un contract de vânzare cumpărare pentru imobilul lui Voiculescu. Din această afacere, cei doi soți au obținut 28.000 de euro. Ei l-au împrumutat pe Voiculescu Radu cu 75.000 de euro și au vândut imobilul cu 103.000 de euro către locotenentul lui Sile Cămătaru.

Afaceri de zeci de milioane de euro din imobiliare

puz expozitiei

Soții Miruna și Mihail Claudiu Pascu au fost menționați de presă numai în legătură cu afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro. Numele celor doi a apărut în legătură cu scandalul legat de construirea unui hotel de zece etaje pe Bd. Expoziției, nr. 22.

Cei doi au mai fost pomeniți de presă și datorită unei inginerii imobiliare legată de Parcul Școala Herăstrău. Ambele zone reprezintă cele mai atractive și mai scumpe amplasamente pentru proiecte imobiliare.

pascu proces clotilde

A executat-o pe Clotilde Armand

Numele lui Mihail Claudiu Pascu apare și într-un dosar legat în care se judecă în contradictoriu cu șefa Sectorului 1, Clotilde Armand. Afaceristul a câștigat în urmă cu două luni. Instanța o obligă pe Clotilde Armand să emită autorizația de construire pentru imobilul cu 10 etaje din Bulevardul Expoziției.

În cazul în care primarul nu emite autorizația trebuie să-i plătească afaceristului câte 1000 de lei pentru fiecare zi de întârziere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *