Schimb de replici acide între Victor Ponta și Eugen Tomac: „Hai, dă-ți demisia din Parlamentul European”/ “De ce îl ții pe Tăriceanu pe hol?”

Victor Ponta (Pro România) și Eugen Tomac (PMP) au avut în cadrul dezbaterii electorale de la Digi24 un schimb de replici. Victor Ponta i-a cerut demisia lui Eugen Tomac din Parlamentul European, având în vedere că este candidat pentru funcția de deputat de București la alegerile parlamentare.

Schimb de replici acide între Victor Ponta și Eugen Tomac

Ponta: Am înțeles că nu mergeți la Bruxelles și ați spus că rămâneți în București.

Eugen Tomac: Rămân în București.

Ponta: Ca să vă cred trebuie să vă dați demisia din Parlamentul European în seara asta, că altfel înseamnă că nu credeți că rămâneți în București.

Eugen Tomac: Domnule Ponta înțeleg că vă suflă în cască domnul Călin Popescu Tăriceanu sau domnul Dragnea?

Ponta: De ce nu vă dați demisia?

Eugen Tomac: Nu, eu îmi dau demisa!

Ponta: Eu rămân în București.

Eugen Tomac: Nu, eu îmi dau demisia, problema e că…

Victor Ponta: Hai, să vă dați demisia. Pai hai, dă demisia! E în Parlamentul European. Dacă nu-și dă demisia înseamnă că ne păcălește. Exact ca Băsescu dai țepe!

Eugen Tomac: De ce îl ții pe Tăriceanu pe hol?

Victor Ponta: Păi hai dă demisia! Ai transpirat când ți-am zis de demisie.

Eugen Tomac: Eu sunt foarte relaxat! O dau acum demisia.

Victor Ponta: Hai că o trimit eu la președintele Parlamentului European.

Miercuri seara, reprezentanţii partidelor parlamentare vin la Digi24 pentru a răspunde unor teme care preocupă opinia publică și pentru a spune cum văd viitorul țării: Alexandru Rafila (PSD), Robert Sighiartău (PNL), Dacian Cioloș (USR-PLUS), Victor Ponta (Pro România), Tanczos Barna (UDMR) și Eugen Tomac (PMP).

Fiecare candidat a avut la dispoziție un minut și jumătate pentru a răspunde temelor.După ce invitații răspund întrebării moderatorului, pot să-și adreseze recirproc întrebări.Participanții la dezbatere au venit în studio purtând măști, dar și le-au dat jos în timpul discuțiilor.

Foto: captură video Digi 24

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *