Scuzele lui Ciolacu către Cătălin Cîrstoiu: „Îmi doresc din tot sufletul să îmi rămână un prieten. Îmi cer scuze eu față de dânsul pentru tot ce a pătimit”
Scuzele lui Ciolacu către Cătălin Cîrstoiu: „Îmi doresc din tot sufletul să îmi rămână un prieten. Îmi cer scuze eu față de dânsul pentru tot ce a pătimit”

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști motivul pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras din cursa pentru Primăria Generală, iar premierul a ales să-și ceară scuze față de el, cu speranța că vor rămâne „prieteni”.

Ciolacu a subliniat că Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepție, un chirurg remarcabil și un manager de excepție, cu o carieră construită prin muncă și studii de calitate.

Premierul a adăugat că situația lui Cătălin Cîrstoiu, care a fost retras din cursă, este un exemplu de cum în politică se pot întâmpla lucruri nefericite, menționând și alte situații similare din trecut, arată B1TV.

Eu înțeleg că în acest moment, opinia publică, în primul rând, se construiește pe percepții. Eu aș vrea să vă vorbesc astăzi, dacă îmi permiteți, despre un adevăr. Adevărul este în felul următor.

Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepție, un medic de excepție într-un domeniu foarte dificil, este un chirurg de excepție. E un om care și-a clădit toată activitatea prin muncă și studii pe care le-a terminat cu nota 10, într-un domeniu în care n-ai voie nici o zi să nu îți faci un upgrade profesional, un manager de excepție.

Cum s-a reușit ca un decan al Universității de Medicină, am plecat de la o idee comună în coaliție de a avea un candidat comun, cum s-a reușit ca în 2 săptămâni, și am văzut că a fost preluată această sintagmă, să devină Bin Laden fără să ucidă pe nimeni, fără să omoare pe nimeni, fără să facă rău nimănui, dimpotrivă, salvând vieți, este cu totul altceva.

Nu e primul și nici ultimul caz din politică, care pățește astfel … Aduceți-vă aminte de doamna Firea cu azilele groazei care, la un moment dat, toată lumea arăta către dânsa și s-a dovedit după foarte puțin timp că nu a avut nicio legătură cu azilele groazei.

Se întâmplă astfel de lucruri în politică și îmi pare foarte rău și îmi doresc din tot sufletul ca domnul doctor Cătălin Cîrstoiu să îmi rămână un prieten, cu toate că ne cunoaștem de foarte puțin timp, și îmi cer scuze eu față de dânsul pentru tot ceea ce a pătimit, pentru că atacurile nu au fost împotriva dânsului, în primul și în primul rând, atacurile au fost, din punctul meu de vedere, după o analiză proprie, atacurile au fost împotriva acestei alianțe electorale”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *