Senatorul Nicolae Bădălău a fost reținut la DNA și va fi propus arestării
Senatorul Nicolae Bădălău a fost reținut la DNA și va fi propus arestării

Senatorul Nicolae Bădălău a fost reținut la DNA și va fi propus pentru arestare preventivă, iar USR va solicita revocarea acestuia din funcția publică. Nicolae Bădălău este vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Liderul USR, Cătălin Drulă, susține că USR va solicita, luni, în Parlament, revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Niculae Bădălău a fost reținut de DNA și este acuzat de dare de mită, în formă continuată, și trafic de influență, urmând să fie prezentat Curții de Apel București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

PSD se dovedește din nou partidul corupților. Nicolae Bădălau, omul numit de Marcel Ciolacu la Curtea de Conturi, tocmai a fost reținut de DNA pentru dare de mită și trafic de influență. Conform procurorilor, Bădălau făcea presiuni asupra primarilor de comună pentru ca firmele apropiate de el să primească contracte la schimb cu promisiunea unei mite de 7% din valoarea contractelor”, a scris președintele USR, duminică, pe Facebook, potrivit B1TV.

Cătălin Drulă susține că Niculae Bădălău „a fost recompensat cu funcția de la Curtea de Conturi după ce nu a mai prins un loc pe listele PSD de la alegerile parlamentare pentru că a jignit de mai multe ori românii din diaspora”.

Nu avea nicio recomandare pentru a ajunge la Curtea de Conturi. Din contră: în 1988 a fost condamnat pentru furt și ulterior a fost cercetat în mai multe dosare DIICOT și DNA. Mâine vom solicita în Parlament revocarea lui Bădălău din funcție. Oare social-democratul cu pretenții europene Marcel Ciolacu va face tot joc de glezne și îl va proteja ca pe Arsene de la Neamț și atâția alții?”, a mai spus deputatul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *