Șefa TVR, Doina Gradea este acuzată de afaceri corupte de către Emanuel Ungureanu. Deputatul USR spune despre Gradea că ar vrea să fure un teren.

“URIAȘĂ afacere de corupție pusă la cale de șefa TVR, Doina Gradea? Șefa Televiziunii Române, Doina  Gradea, vrea să fure 4000 de metri pătrați de la TVR Cluj, teren aflat pe strada Meziad nr 4, pentru a-i oferi la schimb pentru un teren de 300 de metri pătrați pe strada Dorobanților din București! Pe înțelesul tuturor, Televiziunea Română vrea să ofere teren în Cluj-Napoca care valorează aproape 2 milioane de euro la schimb cu un teren din București care valorează 750.000 de euro. Cel târziu vineri voi denunța la DNA această afacere care miroase a corupție extraordinar de tare!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ungureanu crede că șefa TVR vrea să păgubească Televiziunea Română cu 1 milion de euro. Mai mult, acesta susține că Televiziunea Română este susținută din bani publici, aruncați pe fereastră. ” Gradea riscă să pagubească Televiziunea Română cu peste 1 milion de euro și justiția trebuie să reacționeze imediat. TVR este susținută din bani publici, acești bani sunt aruncați pe fereastră de oameni numiți politic ca Gradea, această hemoragie trebuie oprită imediat și Gradea demisă urgent!”, adaugă acesta.

Emanuel Ungureanu este de părere că pe terenul respectiv este suficient de mare pentru mai multe investiții. “Pe acest teren din Cluj-Napoca, de pe strada Meziad numărul 4 se poate construi lejer un sediu modern pentru TVR Cluj dar și o creșă, o grădiniță pentru zona Clăbucet-Mănăștur, terenul de 4000 de metri pătrați este suficient pentru toate aceste investiții!”, încheie el.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul