Image default
Actualitate

Cine îl va înlocui pe Ludovic Orban la Camera Deputaților. Florin Cîțu și-ar dori funcția, dar nu acum

Șefia Camerei Deputaților după demisia lui Orban ar putea fi preluată de Florin Roman, pe care liberalii îl susțin pentru această funcție, a anunțat premierul Florin Cîțu, demis prin moțiune de cenzură.

„Decizia a fost că o să îl susţinem pentru interimar pe domnul vicepreşedinte Florin Roman. După aceea vom discuta şi vom vedea dacă şi cine o să fie persoana desemnată din partea noastră pentru preşedintele Camerei Deputaţilor. Vom avea o persoană, dar, deocamdată, avem o decizie pentru a-l susţine pe domnul Florin Roman ca preşedinte interimar”, a declarat Florin Cîţu miercuri, la sediul PNL, întrebat care este propunerea liberalilor pentru şefia Camerei Deputaţilor, relatează Digi24.

Întrebat dacă şi-ar dori ca el să preia şefia Senatului, Cîțu a precizat: „Deocamdată sunt premier interimar şi sunt foarte multe lucruri de rezolvat”.

Pe lângă discuţii politice, ştiţi foarte bine că aseară am adus 5.000 de doze pentru tratamentul COVID, vor mai veni doze din Germania, căutăm şi alte medicamente. Astăzi, au început să vină primii pacienţi la Spitalul Pipera, deci funcţionează primele 100 de paturi, sunt foarte multe probleme de rezolvat. România trece printr-o situaţie de criză. Nu aveam nevoie de această criză politică. Din păcate, cei care ne-au aruncat în această criză politică nu au încă o soluţie”, a mai spus Florin Cîţu.

Ludovic Orban a anunțat miercuri că și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. El a spus că nu mai poate exercita această funcție atâta timp cât nu mai este președinte PNL și în timp ce „gruparea demolatoare cu sprijinul lui Iohannis este pregătită să calce în picioare democrația în România”.

Citește pe aceiași temă

Cum se vor desfășura slujbele de Crăciun, după recomandarea Comisiei Europene să fie ținute online. Explicațiile premierului Orban

Constantinescu Gabriel

BREAKING Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a fost desemnat premier interimar de președintele Iohannis

Andrada Ionescu

Florin Roman, despre Vlad Voiculescu în scandalul „Foișor”: „Nu poți să faci o evacuare a unor pacienți bolnavi, aflați sub tratament, scoși din operație, noaptea ca hoții”

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu