Semnături false pe moțiune, dacă acestea există, atunci persoanele care au depus-o, din USR-PLUS și AUR, trebuie să răspundă, consideră premierul Florin Cîțu.

Cu toate acestea, Florin Cîțu a explicat că nu are informații despre semnături false.

Nu am informaţiile acestea, dar vă spun atâta: dacă există semnături false pe o moţiune, cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă. Şi dacă USR s-a asociat şi cu o moţiune cu semnături false, deja lucrurile arată foarte trist”.

Declarațiile vin în contextul în care, duminică seară, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că „există suspiciuni că nu sunt semnăturile”, relatează B1TV.

Semnături false pe moțiune. La rândul său, senatoarea PNL Alina Gorghiu a vorbit despre „semne de întrebare” cu privire la moțiune, ce vor fi analizate în ședința Birourilor permanente reunite de luni, de la ora 12.00. Abia după clarificarea situației ar putea fi dat votul pe calendarul moțiunii de cenzură.

În același sens, deputatul PNL Florin Roman a susţinut că moţiunea ar fi însoţită de peste 30 de semnături scanate, copiate din tabele şi cu suspiciuni de falsificare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *