Liberalii au construit un partid puternic, împreună cu Ludovic Orban
Liberalii au construit un partid puternic, împreună cu Ludovic Orban

Liberalii au construit un partid puternic, împreună cu Ludovic Orban, consideră acesta, dar cineva a dat cu piciorul la toată munca noastră”. Ludovic Orban crede că partidul trebuie scos din „groapa în care a fost aruncat cu iresponsabilitate”, iar șansa la o guvernare normală trebuie refăcută.

Ludovic Orban a scris, pe Facebook, că le-a transmis liberalilor brașoveni că, împreună, au reușit în acești ultimi patru ani să construiască un partid competitiv, care a câștigat alegeri, a ajuns la guvernare și a promis românilor dezvoltare.

De câteva zile, cineva a dat cu piciorul la toată munca noastră și mi se rupe inima când văd cum, în câteva săptămâni, a fost distrusă unitatea PNL și a fost aruncată în aer coaliția”, a declarat Orban.

Liberalii au construit un partid puternic dar acesta trebuie salvat. Ludovic Orban a mai spus că partidul trebuie scos din groapă și trebuie refăcută șansa unei guvernări normale: „Va trebui să ne mobilizăm și să câștigăm în 25 septembrie, pentru că nu există altă soluție, suntem condamnați să câștigăm. Doar noi putem, împreună cu cei care vor veni la Congres, să scoatem partidul din groapa în care a fost aruncat cu iresponsabilitate și să refacem șansa la o guvernare normală pentru România, care să dea românilor ceea ce merită fiecare, o guvernare performantă”.

„Dacă la Congresul din data de 25 septembrie va fi un vot liber și secret, PNL își va reveni și va avea capacitatea de a se pregăti serios pentru o guvernare performantă, în urma căreia să putem câștiga toate alegerile din 2024”, a conchis Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *