Șerban Nicolae demisie din PSD supărat că nu se mai regăsește pe liste
Șerban Nicolae demisie din PSD supărat că nu se mai regăsește pe liste

Șerban Nicolae demisie din PSD. Șerban Nicolae a demisionat din PSD, de supărare că nu se mai regăsește pe listele de candidați la alegerile parlamentare. Parlamentarul PSD a mers până într-acolo încât s-a comparat cu gloria fotbalului românesc, Gică Hagi, eliminat din echipa națională „la cererea adversarilor”.

Șerban Nicolae susține că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut în calitatea sa de parlamentar.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele”, a spus Șerban Nicolae, potrivit publicației Știri pe Surse.

Șerban Nicolae demisie din PSD. Șerban Nicolae este la al treilea mandat de senator și a fost lansat în politică de fostul președinte Ion Iliescu și susținut de fostul senator PSD Cătălin Voicu, condamnat în dosare de corupție.

De altfel, în iulie 2011, l-a așteptat la poarta penitenciarului pe fostul senator Cătălin Voicu, al cărui avocat a fost, proces în care Voicu a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru trafic de influență. Șerban Nicolae a condus mașina și a rămas în opinia publică cu imaginea de șofer al lui Voicu.

Șerban Nicolae este unul dintre susținătorii modificărilor la Codurile penale și legile justiției și critic al MCV și al instituțiilor europene. El a susținut, de asemenea, amnistia și grațierea.

De exemplu, în martie 2019, senatorul PSD a propus amendamente prin care să poată fi grațiați inclusiv condamnații pentru fapte de corupție, cum ar fi luare și dare de mita, trafic de influență și abuz în serviciu.

Mai mult, Șerban Nicolae a propus suspendarea Codului penal pentru o lună.

Șerban Nicolae a susținut OUG 13, care a declanșat ample proteste de stradă și a fost un critic al protestatarilor din Piața Victoriei.

El a spus că OUG 13 nu trebuia abrogată, iar Florin Iordache nu trebuia să demisioneze.

În octombrie 2019, Șerban Nicolae s-a opus desecretizării dosarului 10 august, susținând că procurorii au acces la toate documentele, iar o desecretizare a documentelor ar afecta ancheta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *