silvestru sosaca scandalul diana sosoaca divort nume 888838 jpg

Silvestru Șoșoacă a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 18.000 de lei, după ce a agresat un polițist.

Silvestru Şoşoacă a fost condamnat definitiv joi, 11 aprilie, de Curtea de Apel Bucureşti la plata unei amenzi penale de 18.000 lei pentru ultraj, după ce în luna decembrie 2021 a lovit un poliţist.

Acesta venise să aplaneze un conflict în timpul unui interviu acordat de Diana Şoşoacă unei echipe italiene de televiziune, conform Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul procurorilor pe cel al lui Silvestru Şoşoacă, fiind menţinută pedeapsa aplicată de Judecătoria Sectorului 1 în aprilie 2023.

Prima instanţă a constatat că poliţistul nu s-a constituit parte vătămată în dosar.

Diana Şoşoacă a sunat la 112 în decembrie 2021, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe italiene de televiziune, având un conflict apărut pe fondul întrebărilor care i-au fost adresate.

O echipă de agenţi de la Secţia 4 s-a deplasat la faţa locului, iar soţul senatoarei l-a agresat pe unul dintre poliţişti. Procurorii din cazul de acuzare au declarat:

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16,00, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”. potrivit comunicatului poliției.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *