Andreea Miu

Andreea Miu a fost premiată în cadrul celei de-a treia ediții a Galei „Women in Economy”. Evenimentul este organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF. Avocat de profesie, cu o experiență de 20 de ani, Andreea Miu este membru al directoratului Transelectrica de doi ani. Ea este singura femeie din conducerea transportatorului național de energie electrică.

„A fi premiat nu înseamnă că trebuie primești neapărat o recompensă, înseamnă că te obligă să faci mai multe lucruri bune și mai durabile. Consider că asta trebuie să facem cu toții, femei sau bărbați, pentru această țară: lucruri durabile!” a declarat Andreea Miu.

Gala a reunit personalități de marcă din mediul politic și economic: prima femeie Președintă a Senatului, Anca Dragu, Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Excelența Sa, doamna Ambasadoare a Estoniei în România, Ingrid Kressel Vinciguerra, alături de personalități din mediul academic, de organizații non-profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional, reprezentanți ai presei locale și naționale.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a felicitat doamnele care conduc afaceri care au făcut față cu brio provocărilor acestei pandemii. “Este important pentru România ca spriritul antreprenorial feminin să se manifeste cu mai multă forță. Dacă ne uităm în foarte multe domenii de activitate, vedem că performanțele sunt în mare parte realizate de femei. Îmi doresc ca toate cele care au excelat în domeniile lor să devină modele pentru tinerele care vor să își construiască o carieră de success.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *