Singurul parlamentar care a votat împotriva impozitării pensiilor speciale
Singurul parlamentar care a votat împotriva impozitării pensiilor speciale

Singurul parlamentar care a votat împotriva impozitării pensiilor speciale cu până la 85% este Dorel Căprar. Legea a fost votată de o largă majoritate, prin consens din partea tuturor forțelor politice, lucru rar în politica românească. Surprinzător, a existat UN SINGUR VOT împotrivă, și acesta a venit de la un deputat ex-PSD din Arad.

Miercuri, sistemul electric a înregistrat 307 voturi ”pentru” și un singur vot împotrivă, al deputatului Dorel Căprar, fostul lider al PSD Arad. Întâmplător sau nu, el este inculpat în dosarul mitei de la Direcția de Drumuri Timişoara, relatează PsNews.

Posturile de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Timișoara erau ocupate contra unor sume de bani strict la recomandare de la PSD, au stabilit procurorii DNA. Mai mult, acestea erau disputate frecvent între filialele PSD Arad, Timiș și Caraș Severin. Chiar și locurile de lucrători necalificați se ocupau după o recomandare iar persoanele care erau angajate ca urmare a sprijinului politic erau obligate să plătească o taxă la PSD, au strâns dovezi anchetatorii.

Cu aceste fapte ar avea legătură Dorel Căprar, singurul parlamentar care s-a declarat pentru pensiile speciale, consideră procurorii DNA.

Potrivit anchetatorilor, parlamentarul este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, două infracţiuni de complicitate la luare de mită, trei infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Dorel Căprar a fost exclus din PSD la finalul lunii aprilie, iar recent a anunţat că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu.

„Am decis că doctrina umanistă şi promovarea valorilor acesteia este în interesul României şi al cetăţenilor români şi este pe deplin compatibilă cu principiile şi valorile mele politice şi de viaţă. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiţionale de respect şi sprijin faţă de om, de nevoile acestuia, de raţiune, demnitate, credinţă şi mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situaţii, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi începând de azi să mă înscriu în acest partid”, spunea Dorel Căprar.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *