cristian popescu piedone jpg

În urma unui sondaj realizat de ARA Public Opinion, prezentat de Mihai Gâdea la Antena 3 CNN, care indică ce procente ar obține candidații principali la Primăria Capitalei, s-a stabilit și profilul votanților pentru fiecare candidat în parte.

Potrivit cercetării sociologice, referitor la intenția de vot pentru candidații la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone (PUSL) se află pe locul 1 cu un procent de 40%, Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de USR, este pe locul 2 cu 29%, medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut de alianţa PSD-PNL, are 20%, în timp ce Mihai Enache (AUR) are 4%.

Sondajul arată, de asemenea, cine sunt românii care îl susțin pe Cristian Popescu Piedone, cel care se află, în prezent, în fruntea clasamentului.

Astfel, datele din sondaj arată că 54,40% dintre persoanele care îl susțin pe Cristian Popescu Piedone sunt femei, în timp ce bărbații sunt în minoritate, cu un procent de 45,60%.

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, au fost analizate profilurile votanților pentru fiecare candidat în parte.

Din totalul voturilor exprimate în privința lui Piedone s-a stabilit că intervalul de vârstă predominant este între 40-54 de ani, cu un procent de 38%.

De asemenea, Piedone este susținut de românii care se situează în intervalul de vârstă între 25 și 39 de ani, cu un procent 27,90%.

Românii cu vârsta cuprinsă între 55 și 69 de ani îl susțin pe Cristian Popescu Piedone la cursa pentru Primăria Capitalei în proporție de 23,50%.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *