Soția primarului din Slătioara a câștigat detașat alegerile
Soția primarului din Slătioara a câștigat detașat alegerile

Soția primarului din Slătioara a câștigat detașat alegerile, după ce soțul ei a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Pentru că Sorin Romcescu nu a mai putut candida, în cursa electorală a intrat soția lui, Daniela Camelia Romcescu, care a și obținut majoritatea voturilor.

Sorin Romcescu era primar în Slătioara din 2008, dar a pierdut funcția pe motiv de incompatibilitate. ANI a constatat că „Romcescu deţinea simultan cu funcţia de primar şi funcţia de administrator în cadrul S.C Sorana S.R.L (în perioada 20 iunie 2012 – 07 martie 2016), respectiv, calitatea de Persoană Fizică Autorizată în cadrul ”Romcescu Cristian Persoană Fizică Autorizată”, relatează B1TV.

Soția primarului din Slătioara, noul edil. Cum el nu a mai putut candida, și pentru a păstra funcția în familie, cea care a intrat în competiția electorală a fost soția sa. Daniela Camelia Romcescu a câștigat detașat alegerile.

În ultima zi a campaniei electorale, el le-a transmis alegătorilor: „Am fost primarul localităţii noastre din anul 2008 şi numai împreună cu dumneavoastră, Slătioara a intrat într-un amplu proces de dezvoltare prin atragerea de fonduri europene, guvernamentale, cofinanţări de la CJ şi buget local. (…) Oferta PSD pentru perioada următoare este una de continuare a proiectelor (…) Acest lucru sunt convins că va fi dus la îndeplinire de către Daniela Camelia Romcescu, candidatul nostru la funcţia de primar, datorită experienţei pe care o are în administraţie”.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul