Primarul din Deveselu a fost ales în urma alegerilor desfășurate duminică
Primarul din Deveselu a fost ales în urma alegerilor desfășurate duminică

Primarul din Deveselu a fost ales în urma alegerilor desfășurate duminică. Scrutinul a fost organizat în localitate după ce în septembrie 2020 a fost ales primar un candidat care murise de COVID cu câteva zile înainte, Ion Aliman. Oamenii care au mers la vot au mărturisit atunci că l-au votat din „respect” pe candidatul mort.

Primarul din Deveselu este acum vărul primarului decedat ales anul trecut, Nicolae Dobre, candidat PSD. Contracandidatul său din partea PNL a fost Marius Iulian Aliman, care a pierdut însă alegerile.

Nicolae Dobre, candidat PSD și văr al fostului primar ales, deși era mort, e noul primar din Deveselu. El l-a învins pe Marius Iulian Aliman, fiul fostului primar, care a candidat din partea PNL, potrivit Digi24.

Dobre a câștigat scrutinul cu 48,68%, Aliman obținând 42,78%.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, voi rămâne același om, fidel dialogului și echilibrului, care v-a determinat sa-mi acordați votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât, planul de guvernare local să fie pus în practică, așa cum am promis”, a transmis, pe Facebook, Nicolae Dobre.

Pe locul al treilea s-a clasat candidatul AUR, Gabriel Branişte, care a obținut 119 voturi.

Duminică au avut loc alegeri parțiale în 36 de localităţi din 23 de judeţe, Deveselu fiind una dintre acestea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *