Tânără moartă de COVID. O tânără de 18 ani a murit infectată cu coronavirus. Fata era din Galați și suferea și de alte afecțiuni, fiid considerată pacient cu comorbidități.

Tânără moartă de COVID. Decesul tinerei de 18 ani a fost inclus în raportarea zilnică a evoluției epidemiei de coronavirus. 93 de persoane au murit din cauza COVID-19 în intervalul 8-9 martie 2021, între ele fiind și o tână de 18 ani, din Galați. Potrivit autorităților, pacienta suferea și de alte afecțiuni grave (comorbidități).

Potrivit informațiilor oficiale, 56 dintre persoanele decedate sunt bărbați și 37, femei. Cei 93 de pacienți infectați cu noul coronavirus care au decedat erau internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și București.

„Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, 1 deces la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 13 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 25 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 30 decese la categoria de peste 80 de ani.

91 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități”, se precizează în raportul Grupului de comunicare Strategică.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *