Toate plângerile de amenințare cu violențe vor fi reanalizate
Toate plângerile de amenințare cu violențe vor fi reanalizate

Toate plângerile de amenințare cu violențe vor fi reanalizate, a dispus ministrul de interne Lucian Bode, după tragedia de la Onești. Bărbatul care i-a sechestrat și înjunghiat pe cei doi muncitori spusese public, pe Facebook, chiar în urmă cu doi ani, că își va face singur dreptate.

Lucian Bode a solicitat tuturor Inspectoratelor de Poliție din țară reanalizarea plângerilor făcute în ultimii doi ani pentru amenințare cu posibile acte de violență.

Ministrul de Interne a afirmat că modul în care polițiștii au tratat cazul de la Onești este inadmisibil, acuzându-i de neglijență, relatează B1TV.

Pe 3 martie, ministrul de Interne anunța înlocuirea conducerilor de la IPJ Bacău și Poliție Onești. Lucian Bode le reproșa că nu au valorificat toate datele și nu au alocat toate resursele de care dispuneau.

Astfel, începând din data de 5 martie, comisarul șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, timp de trei luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, potrivit Poliției Române.

Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar, din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.”, se arată în comunicatul de presă transmis, vineri, de Poliția Română.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *