Traian Băsescu critici adresate Președintelui după extinderea carantinei
Actualitate

Traian Băsescu, critici adresate președintelui României după extinderea carantinei. „De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile”

Traian Băsescu dezaprobă decizia anunțată de președintele Klaus Iohannis, prin care vârstnicilor de peste 65 de ani le este interzis să iasă din casă pe perioada stărilor de urgență. Fostul președinte al României s-a văzut și el în ipostaza enunțată de Iohannis, a persoanelor în vârstă care nu mai pot ieși din casă pentru a-și cumpăra alimente și l-a provocat, mai în glumă, mai în serios

„De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile”, a spus Traian Băsescu.

Președintele Traian Băsescu a anunțat marți după amiază extinderea interdicției de a ieși noaptea din casă și pe timpul zilei, cu excepția deplasărilor la serviciu, pentru cumpărături de strictă necesitate sau alte motive urgente. Președintele României a anunțat că forțele de ordine vor avea pe lângă ei și soldați.

„După mine Armata trebuie să aibă două roluri: de descurajare a încălcării deciziilor luate de factorii de decizie și să ajute populația. Amintesc de pensionarii care nu au pe nimeni și nici nu pot primi vizita familiilor.

Armata ar trebui să facă tot. De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile. Armata trebuie să fie altceva decât Jandarmeria. Armata e prietenoasă cu populația” a declarat Traian Băsescu la România TV, potrivit PsNews.

Related posts

Traian Băsescu avertizează: „trebuie să ne pregătim de autodistrugere”. La ce s-a referit fostul președinte al României

Constantinescu Gabriel

Desemnarea lui Orban nu mai este posibilă, a decis Curtea Constituțională. Klaus Iohannis a reacționat: „Am spus-o și o repet: nu voi desemna un premier PSD”

Constantinescu Gabriel

Starea de urgență va fi prelungită pentru încă o lună. Președintele Klaus Iohannis: „Nu este momentul să ne relaxăm!”

Președintele Iohannis a semnat dublarea alocațiilor. Ludovic Orban explică când va fi aplicată legea

Constantinescu Gabriel

Cristian Diaconescu revine în PMP. Ce funcție primește în partidul lui Traian Băsescu

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea conduce în topul încrederii bucureștenilor. Cât a obținut într-un sondaj CURS

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment