Image default
Actualitate

Traian Băsescu, critici adresate președintelui României după extinderea carantinei. „De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile”

Traian Băsescu dezaprobă decizia anunțată de președintele Klaus Iohannis, prin care vârstnicilor de peste 65 de ani le este interzis să iasă din casă pe perioada stărilor de urgență. Fostul președinte al României s-a văzut și el în ipostaza enunțată de Iohannis, a persoanelor în vârstă care nu mai pot ieși din casă pentru a-și cumpăra alimente și l-a provocat, mai în glumă, mai în serios

„De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile”, a spus Traian Băsescu.

Președintele Traian Băsescu a anunțat marți după amiază extinderea interdicției de a ieși noaptea din casă și pe timpul zilei, cu excepția deplasărilor la serviciu, pentru cumpărături de strictă necesitate sau alte motive urgente. Președintele României a anunțat că forțele de ordine vor avea pe lângă ei și soldați.

„După mine Armata trebuie să aibă două roluri: de descurajare a încălcării deciziilor luate de factorii de decizie și să ajute populația. Amintesc de pensionarii care nu au pe nimeni și nici nu pot primi vizita familiilor.

Armata ar trebui să facă tot. De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile. Armata trebuie să fie altceva decât Jandarmeria. Armata e prietenoasă cu populația” a declarat Traian Băsescu la România TV, potrivit PsNews.

Related posts

Teodorovici, reproșuri la adresa lui Ludovic Orban

Alina Angelescu

Eugen Tomac a demisionat de la conducerea PMP: Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea pentru situația în care se află partidul

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis anunță: Ludovic Orban rămâne prima variantă de premier

Andrada Ionescu

Leave a Comment