Traian Băsescu prevestește epidemie de coronavirus: „Să ferească”
Actualitate

Traian Băsescu prevestește epidemie de coronavirus: „Să ferească Dumnezeu să avem câteva sute de cazuri pe zi”

Traian Băsescu consideră că vom avea o epidemie de coronavirus și singura soluție pentru a limita răspândirea virusului este închiderea școlilor. Fostul președinte al României ar fi cerut public acest lucru dacă mai era în funcție, a spus Băsescu.

Epidemie de cornavirus va fi în România, pentru că țara noastră este legată de italia prin numărul mare de români care locuiesc și muncesc acolo, a explicat Traian Băsescu.

„După părerea mea, România are puține șanse să nu se confrunte cu o epidemie. Deocamdată sunt cazuri izolate, dar va evolua spre o epidemie. M-aș bucura să nu am dreptate!

Se vorbește de școli, păi dacă era decizia la mine închideam toate școlile și universitățile. Să stai și să aștepți până când se îmbolnăvește primul copil, atunci poți să fi convins că vor mai fi și alte cazuri.

Am văzut că s-au interzis întrunirile de peste 1000 de oameni. Eu vă zic că ar trebui să fie interzise întâlnirile în grup, pentru că acest virus se poate răspândi” a spus fostul președinte al României la B1TV, potrivit Stiri pe Surse.

La o evoluție explozivă a îmbolnăvirilor sistemul sanitar românesc nu face față, a precizat fostul președinte al țării.

„Să ferească Dumnezeu să avem câteva sute de cazuri pe zi, că o să vedeți atunci cât de nepregătit este sistemul românesc. Văd că se tot anunță, că s-a mai făcut o secție, că s-a mai pregătit alta, dar să nu-mi spuneți mie dacă spitalele din România pot ține la reanimare câteva sute de bolnavi pe zi”, a adăugat Băsescu.

Related posts

Șomaj tehnic de 15 zile pe lună la stat, soluția lui Orban împotriva coronavirusului

Angajații care au lucrat de acasă primesc bani de la Guvern. Despre ce sumă este vorba și care sunt condițiile

Constantinescu Gabriel

Aproape toată structura de furturi auto din București, desființată de coronavirus

Constantinescu Gabriel

Procurorul complice cu Covid. Un procuror a pus sub sechestru teste pentru depistarea coronavirusului, care pot salva vieți, și refuză restituirea lor. Apel către Procurorul General al României

Constantinescu Gabriel

Mall-urile s-ar putea redeschide de la 15 iunie. Ministrul Virgil Popescu a negociat marți cu patronatul

Constantinescu Gabriel

Începe școala, crește răspândirea coronavirusului. Nu trebuie însă renunțat la educația clasică, spune managerul unui spital

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment