Image default
Actualitate

Traian Berbeceanu a fost numit manager public al orașului Deva. Ce a spus la investire

Traian Berbeceanu este de luni manager public al orașului Deva, după ce fusese schimbat din funcția de prefect al Bucureștiului, în urma unui troc politic cu USR-PLUS, care solicita această funcție, în locul său fiind numit Alin Stoica.

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost numit de luni, 5 aprilie, în funcția de manager public al orașului Deva.

„De astăzi, domnul Traian Berbeceanu este manager public al municipiului Deva. Am semnat dispoziția”, a anunțat luni, într-o conferință de presă, primarul orașului Deva, Nicolae Florin Oancea, relatează Digi24.

„Atribuțiile pe care le am eu ca primar le va avea și el ca manager public, va răspunde și de Poliția locală, de Direcția de Asistență Socială și de Direcția de fonduri europene”, a spus primarul.

„Sunt încântat că am revenit în orașul unde m-am născut, unde am crescut și unde m-am format profesional, unde am performat și cred că a venit momentul să dau înapoi Devei măcar o parte din ce mi-a dat timp de 50 de ani”, a spus Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost, până pe 3 martie, prefect al Capitalei și a fost înlocuit în această funcție de Alin Stoica.

Related posts

Dacian Cioloș dă de înțeles voalat că Berbeceanu ar rămâne prefect la București: „Nu înțeleg unde se grăbește să plece”

Andrada Ionescu

Spitalul din Deva are conducere militară. Nelu Tătaru a stabilit programul de lucru și izolarea medicilor în plină pandemie de coronavirus

Asistenta scuipată de o pacientă infectată cu coronavirus, la Deva. Asistenta e acum în stare gravă

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment