Traian Berbeceanu s-a întors în PNL după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei

Traian Berceceanu a anunțat luni că s-a reînscris în PNL, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei. El a fost înlocuit cu Alin Stoica, șeful filialei PLUS Sector 6.

„În luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcția de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată a Codului Administrativ au impus demisia mea din P.N.L. Am facut-o cu strângere de inimă… Unii au înțeles greșit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnități publice, aș putea să-mi schimb opțiunea politică. S-au înșelat”, a declarat Traian Berbeceanu.

„În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizația Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a scris Traian Berbeceanu luni pe Facebook.

Traian Berbeceanu va fi înlocuit din funcția de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi înlocuit.Pentru funcția de Prefect al Municipiului București, PLUS l-a desemnat pe președintele filialei PLUS sector 6, Alin Stoica. Acesta este de profesie avocat și a lucrat ca expert în domeniul relațiilor de muncă într-o companie multinațională, anunță formațiunea condusă de Dacian Cioloș.

Alin Stoica este membru PLUS de la înființarea partidului și, din august 2019, este președintele Filialei Sector 6 București.

„Decizia BN a fost luată la propunerea Biroului Municipiului București, care, pentru a ajunge la această decizie, a luat în considerare propuneri venite de la Birourile Filialelor din cele 6 sectoare. În analiza propunerilor, au contat educația (studii superioare juridice sau administrative fiind un avantaj) și experiența (în domeniul juridic sau administrativ) dar și asumarea de roluri de leadeship intern, fiind considerat un avantaj exercitarea unui astfel de rol. De asemenea, a contat și implicarea în activitatea PLUS, atât organizatorică cât și politică. În urma acestui proces, trei propuneri au fost transmise către Biroul Național, care a luat decizia finală”, se arată într-un comunicat de presă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *