Actualitate

Traseul autostrăzii A7

Care va fi traseul autostrăzii A7. Iulian Bulai anunță că zilele următoare va fi stabilit traseul autostrăzii A7. În urmă cu ceva timp deputatul USR alături de alți colegi de partid au discutat situația autostrăzilor din Moldova.

„Zilele acestea se hotărăște traseul autostrăzii A7 prin județul Neamț. Supriza cea mai mare vine din partea administrațiilor publice din Roman și Săbăoani care în dezbaterea publică de pe 11.03 de la CJ Neamț (abia recent am aflat de această dezbatere) au preferat ca A7 să treacă cât mai departe de aceste localități.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Situațiile neașteptate continuă să apară după 30 de ani de așteptate. „Am așteptat 30 de ani această autostradă, și când să decidem să o folosim cât mai bine în județul Neamț, dar mai ales să o folosim și ca centură a Romanului, administrația locală a decis că nu prea avem nevoie de ea în apropierea noastră. Răspunsul autorităților este că se suprapune cu niște blocuri planificate deja spre a fi construite, sau cu posibile investiții în industrie. Este de necrezut că administrația municipiului îndepărtează autostrada A7 pe aceste motive.”, explică deputatul.

Iulian Bulai încearcă să îndrepte lucrurile. „În loc ca romașcanii să se conecteze la autostradă înainte de intrarea în Traian, primăria Roman a decis că e mai bine să ne conectăm după Castelul de apă. Adică în județul Iași. O atitudine similară la această consultare a avut și primăria Săbăoani. Nu știu care interese le apără administrația romașcană, dar sigur nu ale nemțenilor, romașcanilor, și a zonei metropolitane. Mai jos aveți extras din minuta ședinței de consultare publică pe traseul A7 în județul Neamț. Voi încerca să îndrept această anomalie.”, încheie acesta.

Related posts

Ce vrea USR să facă cu bugetul alocat jurnaliștilor

Alina Angelescu

Bulai se opune evenimentelor sărbătorite prin lege

Alina Angelescu

Iulian Bulai îl avertizează pe Nelu Tătaru

Alina Angelescu

Vosganian îl atacă pe Iulian Bulai

Alina Angelescu

Iulian Bulai dă vina pe jocurile politice

Alina Angelescu

Cum a fost audiat ministrul Fondurilor Europene

Alina Angelescu

Leave a Comment