Vicepremierul Raluca Turcan a avut doi verisori morți de coronavirus
Actualitate

Raluca Turcan, dezvăluire neașteptată: „Am doi verișori care, din nefericire, au murit de COVID-19. Tineri”

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvăluit că două persoane din familia sa au murit după ce au fost infectate cu coronavirus. Politicianul liberal a răspuns în mod neașteptat la o întrebare formulată de moderatorul unei emisiuni TV, în contextul măsurilor luate de Guvern pentru a combate dezinformarea și curentele anti-măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Vicepremierul Raluca Turcan, invitată la emisiunea „În fața ta” de la DIGI24, a mărturisit că membri ai familiei sale au murit după infectare.

„Am doi verișori care, din nefericire, au murit de COVID-19. Tineri. Aveau șanse să trăiască dacă nu contactau acest virus”, a spus Turcan.

Moderatorul emisiunii, Florin Negruțiu, spune că nu se aștepta la o astfel de mărturisire și că întrebarea a fost pusă în condițiile în care mulți români, mai ales adepți ai teoriei conspirațiilor, spun că nu cred în existența noului coronavirus deoarece nu cunosc pe nimeni care să fi fost testat pozitiv.

În urmă cu câteva zile, vicepremierul Raluca Turcan a îndemnat PSD să voteze proiectul de lege privind instituirea carantinei, adoptat luni de către Guvern, la fel de repede cum a făcut cu modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală.

„PSD să adopte proiectului de lege privind carantina şi izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale! Secţia PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19 şi ne-a pus în situaţia de a nu mai putea lua decizia izolării şi a carantinării. Guvernul a dezbătut şi a adoptat proiectul de lege care pune în acord cu decizia CCR legislaţia privitoare la asistenţa medicală a persoanelor infectate, ca să avem instrumente legale să combatem eficient pandemia în continuare. Pericolul nu a trecut!”, a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Proiectul de lege adoptat de Guvern privind măsurile de carantină a fost adoptat joi seara în Camera Deputaților și a intrat vineri în dezbatere la Senat.

Related posts

NATO se pregătește pentru al doilea val de coronavirus cu stocuri de echipamente de protecție. Amenințarea nu este certă deocamdată

Viorel Cataramă, atac dur la Rareș Bogdan: „Populismul debordează”

Constantinescu Gabriel

Marcel Vela a criticat activitatea Poliției Locale în timpul stării de urgență. Polițiștii fac „unele abuzuri” în stradă și nu respectă ordonanțele militare

Constantinescu Gabriel

Elevii au protestat în fața Guvernului pentru măsuri clare în noul an școlar. Ce răspuns le-a dat Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban către liderii politici: nu vă mai faceți campanie pe seama COVID!

”Acest virus parșiv se ascunde în praf și în mizerie”. Apelul făcut de Adrian Streinu Cercel

Leave a Comment