Tudorel Toader acuză presiuni PSD iar Anca Alexandrescu i-a amintit
Tudorel Toader acuză presiuni PSD iar Anca Alexandrescu i-a amintit

Tudorel Toader acuză presiunile din vârful PSD pentru emiterea OUG-urilor de modificare a Codurilor Penale, iar acum fosta consilieră a lui Liviu Dragnea a ținut să-i amintească despre o ordonanță de urgență dată special pentru unul din fiii săi și un ordin de ministru pentru al doilea.

Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu, i-a ”amintit” lui Tudorel Toader despre o vacanță petrecută alături de Dragnea, despre cum a încercat să își impună o preferată ca judecătoare la CCR, dar și despre o Ordonanță de Urgență dată special pentru unul dintre fiii săi, precum și un Ordin de ministru pentru celălalt băiat, arată publicația Stiri pe Surse.

„Interesant este insa cum uita domnul Tudorel Toader vacanta petrecuta la Neptun impreuna cu familia alaturi de Liviu Dragnea. Si mai uita cred si despre rugamintile fierbinti pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 pana in 2019 fara incetare ca PSD sa o sustina pe Marieta Safta judecator la CCR. Ah, da si mai uita si despre discutia privind scoaterea presedintelui din circuitul de numire a procurorilor, in care Liviu Dragnea i-a spus ca nu este de acord dar el a promovat legile fix cu aceasta formulare. Si cu siguranta uita si de insistentele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci cand a devenit incompatibila si a trebuit sa demisioneze din minister. Si da, a uitat si cum domnia sa si doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toti ministrii Cabinetului fiind exasperati ca nu primesc avize. Si uita si despre jignirile inacceptabile la adresa jurnalistilor. Sa nu mai punem la socoteala si OUG cu dedicatie prin care fiul sau a devenit asistent universitar fara concurs. Ah, si desigur Ordinul de ministru prin care se facea notar ca sa-si aduca fiul de la “tara” la oras… Stati ca am pierdut sirul…”, a scris Anca Alexandrescu pe realitateadinpsd.net.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul