Un guvern al trădării, consideră fostul premier Ludovic Orban
ludovic

Un guvern al trădării, consideră fostul premier Ludovic Orban despre noul Executiv condus de Nicolae Ciucă, care a primit joi girul Parlamentului.

Este un guvern al trădării, o monstruoasă coaliție, realizată prin înșelăciune a spus Orban, care a votat împotriva constituirii acestuia în ședința din Parlament.

Am considerat că este onorabil și demn să nu fim complici la această monstruasă coaliție. Am votat împotriva acestui guvern al trădării, realizat prin înșelăciune, un guvern în care două conduceri au luat decizia de a trăda alegătorii care le-au dat votul.

În campania electorală PSD cerea votul românilor luptând cu Iohannis și PNL, iar PNL le cerea votul spunându-le că o să-i scape de PSD. Atât conducerea PNL, cât și conducerea PSD și-au arătat disprețul față de oamenii cărora le-au cerut votul și au pus un guvern care seamănă cu o întovărășire făcută fără noimă împotriva oricărei logici politice și a oamenilor cărora le-au dat votul” a declarat Ludovic Orban, citat de B1TV.

Orban și colegii săi, care au decis să se despartă de PNL, susține că vor face opoziție activă față de liberalii care s-au întovărășit cu social-democrații.

Acest guvern va fi incapabil să facă reforme, nu va face altceva decât să distribuie resursele în mod subiectiv, discriminatoriu, pe bază de clientelism politic, pentru satisfacerea clientelei lacome atât a PSD, cât și a clientelei lacome care s-a format în jurul conducerii actuale a PNL. Vom face opoziție dură, rațională, cu soluții. Acest guverne este o sfidare la adresa românilor cinstiți.

Să le fie rușine foștilor mei colegi care au votat readucerea PSD la putere”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *