Un polițist a fost prins la furat, într-un magazin din Șelimbăr
Un polițist a fost prins la furat, într-un magazin din Șelimbăr

Un polițist a fost prins la furat, într-un magazin din Șelimbăr. Polițistul aflat în timpul liber a încercat să iasă din magazin cu produse în valoare de 52 de lei, iar acum are dosar penal pentru furt și este și cercetat disciplinar de superiori.

Agentul, care lucrează în Sibiu și se afla în timpul liber, este acuzat de furt, a anunţat joi seara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter, relatează Digi24.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.30, agentul de pază al unei societăţi comerciale, de pe raza localităţii Şelimbăr, a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei. La faţa locului au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr care au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţei Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber”, a precizat Elena Welter, citată de Agerpres.

Șefii polițistului din Sibiu, care în prezent este acuzat de furt, au ordonat și o anchetă disciplinară.

La nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *