Un profesor de religie a făcut afirmații scandaloase despre femei
Un profesor de religie a făcut afirmații scandaloase despre femei

Un profesor de religie a făcut afirmații scandaloase despre femei, în fața elevilor de la Colegiul ”Elena Ghiba Birta” din Arad. Profesorul e anchetat acum în liceu, dar și la inspectoratul școlar, după ce ar fi jignit mai multe elev, spunând chiar că femeile care se îmbracă sumar merită să fie violate.

A început să ţină ceva discurs pe care îl are el despre femei, că merită să fie violate dacă se îmbracă indecent. Sunt mulţi copii în scoala care îl apreciază, pot să zic că este Funny, I guess, dacă ai 12 ani. Ţineţi minte ca nu e prietenul vostru!” a spus pe TiKTok una dintre elevele sale.

Fata s-a plâns că bărbatul, care are 42 de ani, a jignit-o de față cu colegii când ea nu era în clasă.

După ce mesajul ei s-a viralizat, alte eleve au spus că au trecut prin experiențe similare cu profesorul de religie, transmite B1TV.

Profesorul meu de religie a decis să îmi aducă acuzaţii îngrozitoare. Şi citez, din ce mi-au spus colegii: arăt ca o … şi nimeni nu m-ar ….”, a susținut una dintre ele.

Pe Internet au ajuns şi înregistrări cu discuţiile de la ore. „Ea avea un parfum şi sticla era cilindrică şi a bagat-o în…. Au chemat-o pe doamna diriginta să o scoată”, ar fi povestit profesorul.

A recunoscut

Gondor Marius, inspectorul din Arad, a spus că profesorul și-a recunoscut greșelile și a prezentat scuze.

Poate depășește limitele, și în acest caz se pare că a depășit, ceea ce nu este permis”, a declarat directoarea colegiului, Laura Putnic, citată de Observator News.

Profesorul e anchetat de directoarea liceului, dar Ministerul Educaţiei poate să trimită şi Corpul de Control. Potrivit secretarului de stat Sorin Ion, acesta riscă de la reducerea salariului până la desfacerea contractului de muncă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *