Un senator rus și-a numit fiica „trădătoare”, după ce aceasta a îndrăznit
Un senator rus și-a numit fiica „trădătoare”, după ce aceasta a îndrăznit

Un senator rus și-a numit fiica „trădătoare”, după ce aceasta a îndrăznit să se ridice împotriva regimului lui Putin, a fugit din Rusia și a denunțat invazia din Ucraina.

După ce a aflat că fiica sa a fugit din Rusia și a denunțat invazia din Ucraina, un senator rus nu a ezitat să o numască pe aceasta „trădătoare”.

Okrug Eduard Isakov a spus că fiica sa în vârstă de 25 de ani, „şi-a vândut tatăl, familia, patria mamă şi a părăsit Rusia”, relatează The Insider, citat de B1TV.

„Este greu să îţi găseşti cuvintele atunci când fiica ta se dovedeşte a fi o trădătoare”, a notat senatorul pe Telegram.

După mai multe declarații publice ale Dianei Isakova, senatorul rus și-a nuanțat declarațiile:

„În ceea ce privește titlurile din media potrivit cărora că m-aș fi „lepădat” de fiica mea, nu am spus astfel de cuvinte. Eu și fiica mea avem un conflict, dezacorduri grave. Am rugat-o să plece din casa mea, să meargă la muncă și, în sfârșit, să se maturizeze. Nu înseamnă că am renunțat la ea. Diana este suficient de mare pentru a începe să se îngrijească de ea însăși, mai ales că, după cum susține ea, nu a reușit să comunice cu mine. Acum ea a părăsit țara și spune cu voce tare intoxiacțiile mass-media străine”, a spus senatorul.

Între timp, americanii au informații că rușii pregătesc atacuri asupra infrastructurii civile şi instalaţiilor guvernamentale din Ucraina. „Suntem îngrijoraţi”, a admis un oficial al SUA.

Avem date că Rusia îşi intensifică eforturile pentru a lansa atacuri împotriva infrastructurii civile şi instalaţiilor guvernamentale ucrainene în zilele următoare. Având în vedere istoricul Rusiei în relaţia cu Ucraina, suntem îngrijoraţi de ameninţarea continuă pe care o reprezintă atacurile rușilor asupra civililor și infrastructurii civile din Ucraina”, a declarat oficialul american, potrivit Reuters.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *