În discuțiile cu familiile lor, soldații din armata lui Vladimir Putin vorbesc despre detalii ale torturii folosite împotriva prizonierilor ucraineni. Aceștia vorbesc despre hărțuiri teribile și crime care încântă pe mamele sau soțiile lor.

O interceptare de acest gen publicată de cotidianul britanic Mirror a fost surprinsă între soldatul rus Constantin Solovyov (20 de ani), care se află în regiunea Harkov, și mama sa. Discuția a fost făcută publică de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei pe Facebook și YouTube.

“Știi aici, pe scurt, am participat și eu la asta. Ei au torturat prizonieri. Ofițerii FSB. Știi ce este un trandafir? Când înflorește, cum se deschide? Așa este de-a lungul oaselor, pielea este tăiată cu carne. Și apoi toate degetele. Acolo se face același lucru. Asta se numește 21 de trandafiri pe corpul unui bărbat”, spune soldatul, entuziasmat.

Militarul spune că soldații ruși, în așteptarea comandanților lor, sunt primii care „bat și rup picioarele” prizonierilor pentru ca aceștia să nu fugă.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul