Petre Daea, vedeta Guvernului! E cel mai vizibil ministru pe TV,
Petre Daea

Inflaţia a adus un nou val de scumpiri în România, iar prețul alimentelor de bază este primul afectat. Petre Daea spune că prețul pâinii nu ar trebui să mai crească în România.

Datele oficiale arată că prețul pâinii s-a majorat cu 25 % în ultimul an în România.  În contextul actual, ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că prețul pâinii nu ar trebui să mai crească în România, motivând că nu mai sunt cauze obiective care să determine un asemenea efect.

„Scumpiri au fost în toată Europa, e adevărat, în procente diferite.

Dar putem să tragem o concluzie, pe care eu o am și o pot confirma cu date exacte, cum că în România este prețul cel mai mic la pâine.

Nu ne așteptăm la o ridicare a prețului. Spun că va fi o liniștire a prețurilor acum, pentru că nu mai sunt cauze obiective care să determine o scumpire a pâinii, dat fiind faptul că materia primă s-a stabilizat ca preț și știm acest lucru.

Iată intervenția pe care a făcut-o Guvernul cu reducerea prețului la gaze și la energie electrică, n-ar fi motive să mai crească prețul”, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *