Image default
Actualitate

Victor Ponta a plagiat din nou, pe twitter, evocând talentul lui Maradona. Liderul PRO România l-a șters ulterior

Victor Ponta, liderul Pro România, a fost prins din nou că a plagiat. Aceasta a dat copy/paste unui simplu mesaj pe twitter publicat în semn de omagiu pentru fotbalistul argentinian Diego Maradona, care a murit miercuri.

Victor Ponta a plagiat din nou

Plagiatul a fost semnalat pe rețelele sociale, după cum relatează sport.ro. Între timp mesajul  lui Victor Ponta a fost șters de pe contul de twitter al fostului premier și înlocuit cu o altă postare despre marele fotbalist.

Victor Ponta a făcut o compilație din două mesaje găsite pe net pentru a marca moartea lui Maradona.

Lui Victor Ponta i-a plăcut concluzia textului scris pe Twitter de fostul atacant al naționalei Angliei, Gary Lineker, așa că a preluat-o integral, în timp ce prima parte a mesajului ar fi un text copiat de la Al Jazeera, potrivit site-ului sport.ro preluat de Știrile ProTV.

Screenshot (sport.ro)

Ponta, la 5 ani de la Colectiv

„Eu mi-am dat demisia pentru că există o responsabilitate politică a liderilor unei țări atunci când sistemul nu funcționează. Am crezut că în felul ăsta se schimbă lucrurile, dar din păcate, se pare că după demisia mea nu s-a mai schimbat nimic. Toată lumea a fost mulțumită că a plecat guvernul și, în următorii 5 ani, cu alte 5 guverne, nu s-a mai făcut nimic. Eu am luat decizia în ce mă privește pentru că eram șeful guvernului și pentru că statul român nu a acționat suficient de bine. De atunci și până azi, din păcate, s-au întâmplat multe lucruri rele și, după cum vedeți nu mai vorbește nimeni de demisie, nu mai cere președintele demisia nimănui și nu mai e nimeni responsabil. Se pare că ce am făcut eu atunci n-a fost un moment 0 de la care să schimbăm lucrurile și mulți îmi reproșează de ce mi-am dat demisia în condițiile în care alții care sunt mult mai vinovați, dau vina pe oameni și atât. Așa am considerat că trebuie să facă un om politic responsabil. Faptul că așa ceva nu se mai întâmplă e ceva rău pentru România”, a adăugat el

Related posts

Victor Ponta populism ieftin pe internet

Alina Angelescu

Reacții în lanț după atacul lui Iohannis

Alina Angelescu

Reacția lui Victor Ponta după atacul informatic la IMM-uri. ”Prostul, până nu e fudul…”

Constantinescu Gabriel

Victor Ponta: „Eu celor de la USR-PLUS le spun URSS”. Ce spune despre foștii colegi din PSD

Andrada Ionescu

Victor Ponta continuă atacul la adresa Guvernului: „În fiecare zi avem mai multe victime de Covid-19 decât cele de la Colectiv”

Andrada Ionescu

Victor Ponta are câteva întrebări pentru guvern

Alina Angelescu

Leave a Comment