Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu susține că PSD este singurul partid care nu are „penali” pe listă: “E curățenie cap-coadă!” Ce spune despre Tudorache

Marcel Ciolacu susține că PSD e singurul partid care nu are pe liste persoane condamnate sau trimise în judecată, precizând, totodată, că Daniel Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament, deoarece nu mai face parte din echipa social-democraților.

“La camera Deputaților am decis să votăm proiectul. E la Senat, nu poate fi pus pe ordinea de zi, pentru că activitatea e blocată ca să nu se dubleze alocațiile. Am zis public că sunt de acord. V-aţi uitat pe listele PSD? E curăţenie cap-coadă. Eu am anunţat înainte de a face listele că nu va fi niciun candidat condamnat sau trimis în judecată. Cu toate că cei trimişi în judecată au prezumţia de nevinovăţie”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit HotNews.

Marcel Ciolacu: “Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament!”

Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că Daniel Tudorache nu are nicio șansă să fie validat de viitorul Parlament, din moment ce nu mai este membru al PSD.

“Domnul Tudorache a început o anchetă asupra sa după ce s-au întocmit listele. Am avut o discuţie cu domnia sa. Tot respectul pentru decizia sa. În acest moment, domnul Tudorache nu mai este membru PSD şi nu mai este preşedintele organizaţiei Sector 1. Domnul Tudorache nu va fi validat de viitorul Parlament pentru că prima regulă este să fii membru al PSD. Domnul Tudorache nu mai este. Deci se pot găsi soluţii când există bună-credinţă şi chiar îl felicit pe domnul Tudorache. Este o decizie curajoasă. Nu s-a cramponat de această funcţie”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a fost sub control judiciar, sâmbătă dimineață, după ce a fost audiat toată noaptea de procurorii DNA.

Fostul primar al Sectorului 1 a fost pus sub control judiciar

Procurorii anticorupție au stabilit o cauțiune de 1 milion de euro în cazul lui Daniel Tudorache, iar în cazul fostei soții au instituit o cauțiune de 200.000 de euro.

Related posts

Ce ar face Alexandru Rafila dacă ar fi ministrul Sănătății

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez…”

Constantinescu Gabriel

PSD nu se aliază cu AUR, dar contează pe susținerea lor, spune Lucian Romașcanu

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment