Victor Ponta: Pro România este al patrulea partid, după importanță. Vrea să câștige alegerile din 2024
Victor Ponta: Pro România este al patrulea partid, după importanță. Vrea să câștige alegerile din 2024

Victor Ponta și Pro România consideră că formațiunea pe care care o conduce este una din cele patru partide politice din România. Ponta a pornit de la ultimul sondaj CURS care a stabilit cum se vor împărți procentele electorale dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. Victor Ponta a obținut 41% în topul încrederii românilor, sub Gabriela Firea și Klaus Iohannis, iar Pro România ar obține un scor de 6% la alegeri, deasupra UDMR.

După publicarea datelor sondajului CURS, Victor Ponta a scris pe Facebook că începând de la Convenția Anuală a Pro România, partidul intră într-o nouă etapă și își propune câștigarea alegerilor în 2024.

„ProRomania s-a consolidat pe scena politica ca fiind intre primele 4 partide ( 2 de dreapta si 2 de stanga) – tinand cont de dificultatile si atacurile venite din toate partile cred ca este o etapa buna !

Este important acum sa trecem la urmatorul nivel – la Conventia Anuala pe care o organizam pe 8 Februarie la Bucuresti vom lansa Manifestul “ProRomania” si principalele obiective politice pentru 2020-2024 .

Pentru echilibrul si normalitatea scenei politice este nevoie in Romania de politici de stanga moderne, pro dezvoltare, pro sanatate, pro educatie si pro mediu! Iar noi avem Echipa de profesionisti capabila sa promoveze aceste proiecte!

Este evident ca actuala Putere ( PNL – USR – PMP ) va esua la fel ca in 2010 – 2011 / dar oamenii au nevoie de cineva care sa se lupte cu o Putere abuziva si sa construiasca o alternativa viabila.

Drumul spre VICTORIA din 2024 incepe pe 8 Februarie – suntem ProRomania si tinem doar cu Romania!”, a scris Ponta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *