Victor Ponta spune că parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură
Victor Ponta spune că parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură

Victor Ponta spune că parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură „cu bilele la vedere” și îi cere lui Marcel Ciolacu să grăbească procedurile pentru vot. „Marcel, eu o să țip în fiecare seară că aveți blat cu PNL-ul” l-a avertizat Ponta.

„Guvernul a fost votat în martie printr-un blat. Bun, o lună, două, trei, dar ați zis așa, că dacă nu se dau alocații, îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis că dacă nu se dau pensiile îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis acum la Congres că ne alegem și îi dăm jos. Hai, domn’e, să îi dăm jos. Multă lume mă ceartă pe Facebook de ce nu fac eu moțiunea. Pentru că așa spune Constituția, trebuie să fim 110 să semnăm moțiune, noi suntem 24 la Pro România” și-a început argumentația Victor Ponta, la România TV, marți seară, potrivit publicației Știri pe Surse.

Liderul Pro România s-a exprimat apoi în mod plastic pentru a explica încercările de a determina PSD să treacă la votul pe moțiunea de cenzură prin care urmăresc să dea jos guvernul Ludovic Orban. „Adu urna aia să votez” spune Victor Ponta.

„După aia, ziceau că nu știu dacă votează Pro România. Băi, uite, zic eu, Victor Ponta, cred că pot să votez în numele Pro România, i-am consultat pe cei 23, votăm uite așa, la vedere, bila albă în urna albă, bila neagră în …dar adu urna aia să votez. Stați un pic acum, cred că după începerea anului școlar…

Eu le-am spus tuturor colegilor, suntem în campanie electorală, dar fiți pregătiți, că s-ar putea să vă chem mâine, poimâine la București să votăm, să nu lipsească niciunul de la Pro România, dar i-am pregătit degeaba, noi ne tot pregătim să votăm moțiunea.

Eu cred că pierde foarte mult PSD-ul, și asta i-am zis (lui Marcel Ciolacu), Marcel, eu o să țip în fiecare seară că aveți blat cu PNL-ul. ‘Nu, mă, că o facem’. ‘Hai! Hai!’. Cum să nu țip?. ‘Nu avem niciun blat’. ‘Atunci hai să votăm’”, a relatat Victor Ponta discuțiile cu liderul PSD.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul