george simion
george simion

George Simion a captat atenția în Parlament. Președintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul pentru luni, 21 decembrie. Noii aleși au început deja să-și preia mandatele, dar este nevoie de validarea lor.

Liderii partidelor parlamentare au venit alături de colegi la Parlament, duminică, pentru a prelua oficial mandatele în noul legislativ.

Liderul AUR, George Simion, a captat atenția cu o mască… transparentă.

– Cum a fost prima zi în Parlament, am văzut că ați avut dificultăți în clădire, cel puțin colegii dumneavoastră cei noi? l-au întrebat reporterii.

– Suntem noi, învățăm și până la urmă, nu este așa de complicat, este o clădire făcută de poporul român pentru poporul român, a răspuns George Simion.

– Ați avut probleme să intrați cu această mască în Parlament?

– Este foarte regulamentară, ea este conformă, a dat asigurări liderul AUR. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o masca similară, a adăugat George Simion, potrivit digi24.ro.

Președintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, pentru prima dată după alegerile din 6 decembrie, apariția partidului AUR în prim-planul politicii.

Cu ce fel de mască și-a făcut apariția George Simion în Parlament

Întrebat ce părere are despre cei de la AUR și intenția lor declarată de a-l suspenda din funcție, Klaus Iohannis a spus că „asta cu suspendarea este o poveste, dacă îmi dați voie să spun așa, cam fumată” .

„Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult acum nu am ce comenta„ a spus președintele.

Acesta s-a întâlnit pentru prima dată cu liderii AUR luni, la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema coaliției de guvernare. Delegația AUR a întârziat – lucru fără precedent pentru ședințele oficiale de la Administrația Prezidențială – iar viitorul senator Diana Șoșoacă a refuzat să poarte corect masca de protecție, justificând că are o „consiție medicală”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *