Image default
Actualitate

VIDEO. Cu ce fel de mască și-a făcut apariția George Simion în Parlament: „Este foarte regulamentară.I-am promis una și lui Marcel Ciolacu”

George Simion a captat atenția în Parlament. Președintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul pentru luni, 21 decembrie. Noii aleși au început deja să-și preia mandatele, dar este nevoie de validarea lor.

Liderii partidelor parlamentare au venit alături de colegi la Parlament, duminică, pentru a prelua oficial mandatele în noul legislativ.

Liderul AUR, George Simion, a captat atenția cu o mască… transparentă.

– Cum a fost prima zi în Parlament, am văzut că ați avut dificultăți în clădire, cel puțin colegii dumneavoastră cei noi? l-au întrebat reporterii.

– Suntem noi, învățăm și până la urmă, nu este așa de complicat, este o clădire făcută de poporul român pentru poporul român, a răspuns George Simion.

– Ați avut probleme să intrați cu această mască în Parlament?

– Este foarte regulamentară, ea este conformă, a dat asigurări liderul AUR. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o masca similară, a adăugat George Simion, potrivit digi24.ro.

Președintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, pentru prima dată după alegerile din 6 decembrie, apariția partidului AUR în prim-planul politicii.

Cu ce fel de mască și-a făcut apariția George Simion în Parlament

Întrebat ce părere are despre cei de la AUR și intenția lor declarată de a-l suspenda din funcție, Klaus Iohannis a spus că „asta cu suspendarea este o poveste, dacă îmi dați voie să spun așa, cam fumată” .

„Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult acum nu am ce comenta„ a spus președintele.

Acesta s-a întâlnit pentru prima dată cu liderii AUR luni, la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema coaliției de guvernare. Delegația AUR a întârziat – lucru fără precedent pentru ședințele oficiale de la Administrația Prezidențială – iar viitorul senator Diana Șoșoacă a refuzat să poarte corect masca de protecție, justificând că are o „consiție medicală”

Related posts

Marcel Ciolacu: PNL a avut un singur scop-alegerile

Alina Angelescu

Gabriela Firea blocată în Primăria Capitalei. Companiile municipale au fost suspendate

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea, apel pentru mai mulți medici epidemiologi. Va trimite chiar ea de la spitale la DSP, dar tot nu ajung

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment