Vlad Voiculescu nu mai vrea la Primărie. Cioloș: „Va fi propunerea pentru Ministerul Săntății”

Vlad Voiculescu nu mai vrea la Primărie. Cioloș: „Va fi propunerea pentru Ministerul Săntății”. Consiliul General al Capitalei se va întruni în şedinţă luni, pe ordinea de zi fiind alegerea viceprimarilor Capitalei. În urma negocierilor pentru formarea noului Guvern, Vlad Voiculescu este în cărți pentru Ministerul Sănătății, motiv pentru care nu va candida pentru poziția de vicepremier, revendicată înainte de alegerile locale, potrivit Digi 24.

Voiculescu nu mai vrea la Primărie

În locul lui Vlad Voiculescu va candida Horia Tomescu din partea USR PLUS, în timp ce, al doilea viceprimar va fi Stelian Bujduveanu, consilier general din partea PNL.

Vlad Voiculescu va fi propus ministrul Sănătății în Guvernul Cîțu, a anunțat copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, la Digi24.

”Mâine vom discuta în USR PLUS desemnările de candidați pentru posturile de miniștri, probabil că și PNL va discuta desemnările de miniștri”, a spus Cioloș la Digi24.

Tot în ședința de astăzi pe ordinea de zi este și desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti în adunări generale ale acţionarilor din 28 de societăţi comerciale.

Vlad Voiculescu a explicat, într-un interviu electoral pentru tabloidul Libertatea, că decizia lui Nicușor Dan de a îi susține pe liberali nu l-a surprins.

„Nu e o surpriză pentru mine decizia lui Nicușor Dan. (…) Cred că pot să înțeleg decizia dumnealui și nu m-a surprins. Am discutat cu el acum o săptămână despre decizia de a fi în campanie alături de PNL în fiecare zi”, a spus viceprimarul propus al Capitalei, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu despre decizia lui Nicușor Dan de a susține PNL

Fostul ministru al sănătății a adăugat că a observat apropierea lui Nicușor Dan de premierul Ludovic Orban și că, cel mai probabil, alegerea de a susține PNL la parlamentare este „o promisiune sau o obligație pe care și-a asumat-o”.

Nicușor Dan, edilul Capitalei, a declarat miercuri că opţiunea sa la alegerile parlamentare este PNL, susținând că e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment.

Leave a comment

Lasă un răspuns