viceprimarii sectorului 1
Astăzi au fost aleși viceprimarii sectorului 1. Oliver Păiuși (USR-PLUS) și Ramona Porumb (PNL) au fost votați luni, în cadrul ședinței extraordinare convocate de primarul Clotilde Armand. Alegerea viceprimarilor nu era, însă, pe ordinea de zi.
Consilierii locali l-au ales pe Oliver Păiuși ca înlocuitor de drept al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.
“Doresc să-i felicit pe Oliver Păiuși și pe Ramona Porumb! Am convingerea că împreună vom reconstrui Sectorul 1 și vom pune bazele unei administrații axate pe competență, corectitudine și transparență în cheltuirea banului public, care să răspundă astfel nevoilor și așteptărilor comunității din această zonă administrativă”, a declarat primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Cine sunt viceprimarii sectorului 1?

Ramona Porumb se află la al doilea mandat de consilier local în sectorul 1. Femeia a intrat în politică în 2016, atunci când a candidat, din partea Partidului Național Liberal (PNL), pentru un post de consilier în Consiliul local al sectorului 1.

Și Oliver Păiuși a obținut la alegerile locale din 27 septembrie cel de-al doilea mandat de consilier local în sectorul 1 al Capitalei. El a intrat în politică în anul 2016.

Economist de profesie, Oliver Paiusi a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, Specializarea financiar, contabil şi administrativ. Din anul 2000, Oliver Păiuși lucrează în turism. Dealtfel, în 2003, bărbatul a înființat agenția de turism Fabrio Turism SRL.

Viceprimarii sectorului 1 au putut fi aleși doar după ce a depus jurământul ultimul consilier local al cărui mandat a fost validat de instanță. Este vorba despre Regalia Ruxandra Eugenia (PSD).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *